fbpx
Skip to content

Programi

Plivački klub Kantrida vrši upise u cjelosezonske i ljetne programe. Više o svakom programu možete pročitati u nastavku.

Cjelosezonski programi

Plivački vrtić

Program za djecu od 4 do 6 godina. Namjenjen neplivačima i slabim plivačima. Cilj upoznati djecu s bazenom, vodenim medijem, plivanjem kao načinom kretanja. Glavna metoda učenja je igra.

Škola plivanja

Program za djecu plivače koji kroz 5 godina škole plivanja upoznaju četiri tehnike, upoznaju plivanje kao sport i sport kao životnu filozofiju. Razvijaju disciplinu, samokontrolu i poštovanje prema pripadnicima grupe i trenerima.

Natjecateljski pogon

Program koji se prirodno nastavlja na Školu plivanja. Cilj je, pored zadržavanja djece u sportu i razvijanja pravilnih i zdravih navika, optimizacija nastupa i tehnika za postizanje sportskih rezultata i uspjeha.

Sportsko - rekreativni program

Program za one koji idu u više razrede osnovne škole ili u srednju školu, a žele započeti s plivanjem. Upoznaju četiri tehnike, plivanje kao sport i sport kao životnu filozofiju.

Ljetni programi

Tečaj plivanja i obuka neplivača

Dvotjedni ljetni tečajevi plivanja za neplivače, slabe plivače i plivače. Glavni su ciljevi opuštanje i zabava u vodi, ali i učenje te savladavanje novih plivačkih vještina.

Plivački sportski kamp

Pet dana zajamčene zabave, igre, dobrog društva i raznih aktivnosti na bazenu, igralištu, moru, uz dva izleta na lokacije u okolici grada Rijeke.

Kamp - Fratarski otok

Tjedan dana kampiranja na pravom pustom otoku pokraj Pule! Veslanje, plivanje, pecanje, slaganje šatora samo su malen dio onoga što čini ovaj program jedinstvenim iskustvom za svako dijete.