fbpx
Skip to content

Cjelosezonski programi

Plivački vrtić

U program Plivačkog vrtića (dva puta tjedno po sat vremena u terminu od 17:00, 18:00 ili 19:00) upisujemo djecu od četiri do sedam godina. Namijenjen je neplivačima i slabim plivačima. Cilj programa je, pored učenja vještine plivanja, potaknuti razvoj kognitivnih i konativnih osobina djeteta, upoznati djecu s bazenom, vodenim medijem i plivanjem kao načinom kretanja. Dijete će naučiti poštivati pravila sporta, grupe i trenera. Glavne metode rada su zabava i igra.

Škola plivanja

Škola plivanja je program za djecu koja se znaju održavati na vodi i koja već poznaju osnove plivanja. Djeca kroz pet godina upoznaju četiri tehnike, upoznaju plivanje kao sport i sport kao životnu filozofiju. Razvijaju disciplinu, samokontrolu i poštovanje prema pripadnicima grupe i trenerima. Škola plivanja se nastavlja na program Plivačkog vrtića. U školu plivanja se mogu upisati i djeca koja nisu prošla program Plivačkog vrtića. Treninzi se odvijaju tri do pet puta tjedno, ovisno o dobi djeteta.

Natjecateljski pogon

Program koji se prirodno nastavlja na Školu plivanja. Cilj je, pored zadržavanja djece u sportu i razvijanja pravilnih i zdravih navika, optimizacija nastupa i tehnika za postizanje sportskih rezultata i uspjeha.

Sportsko - rekreativni program

Program za one koji idu u više razrede osnovne škole ili u srednju školu, a žele započeti s plivanjem. Upoznaju sve četiri plivačke tehnike, plivanje kao sport i sport kao životnu filozofiju. Treninzi se održavaju tri puta tjedno.

Za sve programe možete se informirati i prijaviti putem telefona:

091 890 9545 (Velia)