fbpx
Skip to content

Upiši se

Upiši se i ti u cjelogodišnje programe Plivačkog kluba Kantrida.

Želimo se upoznati i raditi sa svim veselim i zainteresiranim klincima kako bismo im pokazali da voda i trening mogu biti zabavni, a sve na radost djece, njihovih roditelja i trenera.

U programe Plivačkog vrtića (dva puta tjedno po sat vremena u terminu od 17:00, 18:00 ili 19:00 sati s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te stvaranja prvih kontroliranih pokreta uz učenje poštivanja grupe i sebe u grupi kao i poštivanja pravila i voditelja grupe) upisujemo djecu rođenu 2017., 2018. i 2019. godine. Metoda rada smijeh, igra i pokoji podignuti ton 😃.

U Školu plivanja (tri puta tjedno po sat vremena s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te učenja plivačkih tehnika i naprednog snalaženja pod vodom uz učenje poštivanja grupe, svih članova grupe i osamostaljenja i poštenog odnosa prema pravilima i treningu kao i prema voditelju grupe) upisujemo djecu koja znaju izvesti pokoji kontrolirani pokret i znaju se održavati na vodi, a kreću ili su već u osnovnoj školi. Metoda rada smijeh, igra, pokoji podignuti ton i puno ozbiljnosti u tijeku treninga, a opet sve kroz opuštenu atmosferu (pitajte one koji su već na našim treninzima).

U Sportsko-rekreativni program (tri puta tjedno po sat vremena s istim ciljem kao i Škola plivanja) upisujemo sve one koji idu u više razrede osnovne škole ili u srednju školu, a žele započeti s učenjem plivanja.

Mjesečni iznos članarine za sve programe iznosi 40€. Za drugo dijete u obitelji članarina iznosi 20€.

Nakon što se prijavite, kontaktirat ćemo Vas telefonski kako bismo se dogovorili za termin i grupu.

Ukoliko imate kakvih pitanja, slobodno se javite mailom (info@pkkantrida.hr) ili putem telefona na 091 890 9545 (Velia).

Prijavite se putem obrasca u nastavku.