fbpx
Skip to content

Plivački vrtić

U program Plivačkog vrtića primamo djecu u dobi od četiri do sedam godina. Naš je plivački vrtić posebno osmišljen za neplivače, plutače i slabije plivače, pružajući im siguran i poticajan okoliš za razvoj vještina.

Cilj programa nije samo podučavanje plivanju, već i poticanje razvoja kognitivnih i konativnih sposobnosti. Kroz aktivnosti u vodi, želimo upoznati djecu s bazenskim okruženjem i vodenim medijem. Želimo ih potaknuti na istraživanje svijeta plivanja kao jedinstvenog načina kretanja. Kroz sudjelovanje u programu, djeca će također naučiti važnost poštivanja pravila u sportu, suradnje unutar grupe te poštivanje autoriteta trenera.

Glavne metode rada u našem vrtiću su zabava i igra, koje služe kao sredstvo za poticanje dječje radoznalosti i entuzijazma prema plivanju. Ovo iskustvo nije samo obuka, već i prilika za stvaranje pozitivnog odnosa prema vodi i sportu općenito.

Treninzi se održavaju dva puta tjedno po sat vremena. Raspoloživi termini su 17:00, 18:00 ili 19:00 sati, a dogovaraju se telefonski nakon zaprimljene prijave, odnosno ispunjenog obrasca za prijavu. Prijaviti se možete na: https://pkkantrida.hr/upisi-se/.

Članarina za sve programe iznosi 40€ mjesečno. Za drugo dijete u obitelji članarina iznosi 20€.

Uvjereni smo da će naš Plivački vrtić pružiti Vašoj djeci ne samo temeljne plivačke vještine, već i nezaboravno iskustvo rasta i razvoja u poticajnom okruženju, vodeći ih ljubavi prema plivanju.

Ukoliko imate kakvih pitanja, slobodno se javite mailom (info@pkkantrida.hr) ili putem telefona na 091 890 9545 (Velia).