fbpx
Skip to content

Ljetni programi

Tečaj plivanja i obuka neplivača

Krajem mjeseca svibnja započinjemo s obukama i tečajevima plivanja u trajanju od dva tjedna. Treninzi se održavaju svaki dan (od ponedjeljka do petka), a glavni su ciljevi opuštanje i zabava u vodi, ali i učenje te savladavanje novih plivačkih vještina, kako bi djeca bila spremna za ljetne radosti na moru. Kroz deset uzastopnih sati, dijete će naučiti održavati se na površini vode te će savladati kretanje kroz vodeni medij do pet metara. Programi ljetnog tečaja plivanja i obuke neplivača namijenjeni su neplivačima, slabim plivačima i onima koji se pobliže žele upoznati s plivačkim tehnikama. Prijaviti se možete putem obrasca za prijavu.

Plivački sportski kamp

Polovicom lipnja započinjemo s ljetnim kampom koji se odvija u više ciklusa u trajanju od pet dana (cjelodnevni boravak od 8 do 16 sati). S dva dana nezaboravnih izleta na lokacije u okolici grada Rijeke i tri dana provedena u blizini Bazena Kantrida zajamčena je zabava, igra, dobro društvo i mnoštvo aktivnosti kao što su veslanje kajacima, plivanje u bazenu i u moru, vaterpolo, boravak na stadionu, igralištu i u atletskoj dvorani te mnogo igara i natjecanja, radionica i obrazovnih programa. Djeci je svaki dan osiguran topli obrok i voće. Program je namijenjen djeci od 6 godina i starijima, a prijaviti se možete putem obrasca za prijavu.

Kamp - Fratarski otok

Svake godine krajem kolovoza organiziramo sedmodnevno kampiranje na Fratarskom otoku, pravom pustom otoku pokraj Pule. Spavanje u klupskim šatorima na otoku bez tople vode i struje, bez mobitela, bez automobila i svega onoga što nas prati u gradu zvuči zastrašujuće. Ali isto tako, spavanje u šatorima sa svojim prijateljima, neprekidna igra, veslanje i plivanje oko otoka, istraživanje susjednih otoka, pecanje i brojne druge aktivnosti itekako zvuče odlično.
Za sve programe možete se informirati i prijaviti putem telefona:
091 890 9545 (Velia)