fbpx
Skip to content

Predbilježbe za novu sezonu 2017/2018

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Plivački klub Kantrida objavljuje poziv svim zainteresiranima za upis u cjelogodišnje programe.

Prije svega, želimo vidjeti sve naše predivne i odlične polaznike ljetnih tečajeva kako se upisuju na cjelogodišnje programe.

Isto tako, želimo se upoznati i raditi sa svim veselim i zainteresiranim klincima kako bismo im pokazali kako voda i trening mogu biti zabavni a sve na radost djece, njihovih roditelja i trenera.

U programe Plivačkog vrtića (dva puta tjedno po sat vremena u terminu od 17:00, 18:00 ili 19:00 sati s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te stvaranje prvih kontroliranih pokreta uz učenje poštivanja grupe i sebe u grupi kao i poštivanje pravila i voditelja grupe) upisujemo djecu rođenu 2011., 2012. i 2013. godine. Metoda rada smijeh, igra i pokoji podignuti ton 🙂

U Školu plivanja (tri puta tjedno po sat vremena s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te učenja plivačkih tehnika i naprednog snalaženje pod vodom uz učenje poštivanja grupe, svih članova grupe i osamostaljenja i poštenog odnosa prema pravilima i treningu kao i prema voditelju grupe) upisujemo djecu koja znaju izvesti pokoji kontrolirani pokret i znaju se održavati na vodi a kreću ili su već u osnovnoj školi.
Metoda rada smijeh, igra, pokoji podignuti ton i puno ozbiljnosti u tijeku treninga a opet sve kroz opuštenu atmosferu (pitajte one koji su već na našim treninzima 🙂 ).

U sportsko-rekreativni program (tri puta tjedno po sat vremena istim ciljem kao i Škola plivanja) upisujemo sve one koji idu u više razrede osnovne škole a žele započeti s učenjem plivanja.

Programi s treninzima kreću 11. rujna 2017. godine.

Za sve informacije slobodno se obratite na broj 091 790 2816 (Ivan Šimac)

Sve navedeno vrijedi SAMO ZA NOVE ČLANOVE. Postojeći članovi automatizmom napreduju i odlaze u višu godinu.[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_raw_content][/x_raw_content][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.