fbpx
Skip to content

Proljetni upisi

Ljetni tečaj

Plivački klub Kantrida objavljuje poziv svim zainteresiranima za upis u cjelogodišnje programe.

Želimo se upoznati i raditi sa svim veselim i zainteresiranim klincima kako bismo im pokazali kako voda i trening mogu biti zabavni, a sve na radost djece, njihovih roditelja i trenera.

 

U programe Plivačkog vrtića (dva puta tjedno po sat vremena u terminu od 17:00, 18:00 ili 19:00 sati s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te stvaranja prvih kontroliranih pokreta uz učenje poštivanja grupe i sebe u grupi kao i poštivanje pravila i voditelja grupe) upisujemo djecu stariju od navršene četiri godine i starije. Metoda rada smijeh, igra i pokoji podignuti ton 😃.

  

Školu plivanja (tri puta tjedno po sat vremena s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te učenja plivačkih tehnika i naprednog snalaženje pod vodom uz učenje poštivanja grupe, svih članova grupe i osamostaljenja i poštenog odnosa prema pravilima i treningu kao i prema voditelju grupe) upisujemo djecu koja znaju izvesti pokoji kontrolirani pokret i znaju se održavati na vodi a kreću ili su već u osnovnoj školi. Metoda rada smijeh, igra, pokoji podignuti ton i puno ozbiljnosti u tijeku treninga a opet sve kroz opuštenu atmosferu (pitajte one koji su već na našim treninzima).

 

sportsko-rekreativni program (tri puta tjedno po sat vremena s istim ciljem kao i Škola plivanja) upisujemo sve one koji idu u više razrede osnovne škole ili u srednju školu, a žele započeti s učenjem plivanja.

 

Programi s treninzima kreću 1. ožujka 2022. godine, a termini se dogovaraju s roditeljima putem telefona po zaprimljenoj prijavi.

 

Mjesečni iznos članarine za sve programe je 250 kuna.

 

Za sve informacije slobodno se obratite na broj 091 890 9545 (Nina Klovar)

 

Prijavite se u nastavku.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.