fbpx
Skip to content

Prvenstvo Hrvatske

Trvenstvo Hrvatske u plivanju za dobne skupine održava se u Zagrebu od 29. srpnja do 1. kolovoza u osam dijelova programa.
Naša se brojna ekipa bori za što bolje plasmane i osobne rezultate.

Prvi dan prošao je super, dokazana je forma nekoliko plivača, pogotovo Klare Kosanović koja je vladala plivalištem. Klara je postala nova državna prvakinja u konkurenciji mlađih juniorki u disciplinama 200 m slobodno i 200 m mješovito.
Štafeta (4 x 100 m mješovito mixed) u sastavu Mijatov, Mataja, Dedić, Kosanović također postaje državnim prvakom!

Čestitamo na uspješnom prvom danu!! Idemo tako dalje!

I drugi dan nastavljamo u dobrom tonu i brzom plivanju. Klara nastavlja žetvu postolja – srebrno odličje na 400 m mješovito. Meri Mataja također srebrna u disciplini 50 m slobodno. I naš novi član, Matko Mrakovčić postaje državnim prvakom discipline 50 m prsno.

Čestitke na dobrom drugom danu. Odmorite se!

Treći dan – 3 medalje Meri Mataja. 100 m prsno otplivanih za 1:12.30 i zlato u mlađejuniorskoj, juniorskoj i mlađeseniorskoj konkurenciji. Anja Juričić osvaja dva srebra, u disciplini 50 m leđno i štafeti 4 x 100 m slobodno zajedno s Klarom, Suzanom i Michelom. Ista je priča, po pitanju odličja, i sa Suzanom. Pored štafete, srebrna je bila u disciplini 200 m leptir. Da ne bi sve bilo u ženskom tonu, pobrinuo se Tin Mijatov 3. mjestom na 100 m prsno.

Bravo, idemo još sutra!!

I posljednji je dan prvenstva.
Ostali smo u istom uspješnom tonu kao i prethodnih dana.

Klara ponovno osvaja zlatnu medalju u disciplini 100 m slobodno, kao i u štafeti 4 x 100 m mješovito s Anjom, Meri i Suzanom. Još su dvije štafete bile uspješne. U konkurenciji mlađih juniora, cure (Iva, Meri, Klara, Denis) osvajaju drugo mjesto, dok dečki (Leo, Tin, Luka, Mario) osvajaju treće mjesto.

Spomenimo još i 2. mjesto Tina Mijatova u disciplini 200 m prsno.

Čestitamo treneru, fizioterapeutkinji, kuharu i vozačima!!! Najveće čestitke plivačicama i plivačima. Bili ste super i učinili svoj klub VELIKIM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.