fbpx
Skip to content

Upisi 2022/2023

Upisi - plivački vrtić

Plivački klub Kantrida objavljuje poziv svim zainteresiranima za upis u cjelogodišnje programe.

Želimo se upoznati i raditi sa svim veselim i zainteresiranim klincima kako bismo im pokazali kako voda i trening mogu biti zabavni, a sve na radost djece, njihovih roditelja i trenera.


U programe Plivačkog vrtića  (dva puta tjedno po sat vremena u terminu od 17:00, 18:00 ili 19:00 sati s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te stvaranja prvih kontroliranih pokreta uz učenje poštivanja grupe i sebe u grupi kao i poštivanja pravila i voditelja grupe) upisujemo djecu rođenu 2016., 2017. i 2018. godine. Metoda rada smijeh, igra i pokoji podignuti ton 😃.

  

Školu plivanja (tri puta tjedno po sat vremena s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te učenja plivačkih tehnika i naprednog snalaženja pod vodom uz učenje poštivanja grupe, svih članova grupe i osamostaljenja i poštenog odnosa prema pravilima i treningu kao i prema voditelju grupe) upisujemo djecu koja znaju izvesti pokoji kontrolirani pokret i znaju se održavati na vodi, a kreću ili su već u osnovnoj školi. Metoda rada smijeh, igra, pokoji podignuti ton i puno ozbiljnosti u tijeku treninga a opet sve kroz opuštenu atmosferu (pitajte one koji su već na našim treninzima).

 

sportsko-rekreativni program (tri puta tjedno po sat vremena s istim ciljem kao i Škola plivanja) upisujemo sve one koji idu u više razrede osnovne škole ili u srednju školu, a žele započeti s učenjem plivanja.


Mjesečni iznos članarine za sve programe iznosi 40 €.


Termini se 
s roditeljima dogovaraju putem telefona po zaprimljenoj prijavi.

 

Za sve informacije slobodno se obratite na broj 091 890 9545 ili mailom (info@pkkantrida.hr).

 

Prijavite se u nastavku.


2 thoughts on “Upisi 2022/2023”

 1. Poštovani,
  da li postoji grupa za upis male djece, naime sin mi u 9 mj. navršava 2 g….?

  Lp

  1. Plivački klub Kantrida

   Poštovani,

   Hvala Vam na interesu. Nažalost, za djecu koja su 2019. godište i mlađi nemamo plivačkih programa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.